What’s for dinner?

Er staat een heerlijke verse maaltijd voor je klaar op dinsdag, woensdag en donderdag!
Koel eten of even opwarmen in oven of magnetron en genieten maar!

Bekijk het menu

Hoe het werkt.

1.
Kies jouw maaltijd of menu

2.
Bestel eenvoudig online, via mail of telefoon

3.
Ik bezorg (of jij haalt op* informeer naar de PickUp points)

4.
Smullen maar!

Het menu.

DE INWENDIGE MENS

Afgelopen maanden heb ik bijna 24/7 voor jullie #poppers mogen zorgen voor jullie inwendige mens… Met liefde en passie uiteraard❣️

De komende periode ga ik een stapje terug doen en goed zorgen voor mijn eigen ‘inwendige mini-mens’ ️??#little #poppy

Zeker de afgelopen feestmaand was super súper suuuper leuk, maar fysiek enorm zwaar! .
De lichamelijke zwangerschapsklachten icm m’n job maakt dat ik heb besloten om het tot aan mijn verlof rustiger aan te doen… Even n tandje terug. De handjes gaan daarom wat vaker “op de rug” en de beentje wat vaker omhoog.

POP WHATS FOR DINNER maaltijden zullen daarom voorlopig niet meer bereid worden. Maaaar geen zorgen! Er wordt uiteraard wel nog gekookt!
De POP COOKCOOK maatwerkopdrachten  lopen gewoon door en ik neem nog -waar mogelijk- catering opdrachten aan….Tot 2 maart a.s.; daarna ga ik met zwangerschapsverlof.
#2020 #babybelly #27weeks #gezondheidvoorop #busy #workingmom #pop #cookcook #whatsfordinner #gasterug #partyonaplate #babyapril #mombosslife

Maaltijd bestellen

Het concept.

‘Wat eten we vanavond?’ Een veel gehoorde vraag binnen de Nederlandse huishoudens.  Voeding is vaak een struikelblok voor veel mensen in een hectisch bestaan van werk, gezin, sport en sociale aangelegenheden.  We willen carrière maken, een gezin en hobby’s uitoefenen naast ons drukke bestaan. Echter we willen ook gezelligheid en ontspanning. Een gezond en slank lichaam want dat is anno 2019 ook de #trend.

Vaak heb je geen zin of tijd meer om te koken. Of heb je geen boodschappen in huis.

Je bent alleen en vindt voor jezelf koken niet leuk en hebt na elke maaltijdbereiding te veel over waardoor je 3 dagen op rij hetzelfde gerecht eet of hebt kliekjes over die niet meer opeet en weggooit. #zonde #waste.

Whats for dinner ontneemt jouw zorgen! Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt er een verse maaltijd van hoogwaardige kwaliteit bereid, tegen de prijs van een afhaalmaaltijd. Ontzettend lekker, maar ook zeer voedzaam!

Tevens wordt er wisselend, afhankelijk van het seizoen en aanbod in producten, smoothies en soepen aangeboden.

Eten laten bezorgen (en afhalen) is nog nooit zo gezond en lekker geweest!

Maaltijd bestellen